Rólunk

Cégünk már közel 20 éve áll a magyar vásárlók szolgálatában. Minden évben igyekeztünk fejleszteni választékunkat és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobban kielégíthessük a hazai igényeket. 2021-re elértünk arra a szintre, hogy ne csupán lekövessük a vezető gyártók szortimentjét, hanem ár-érték arányban piacvezető újdonságainkkal utat mutassunk a minőségi termékek iránt érdeklődőknek. Ezen vezérfonal mentén vezetjük be idén az AQUATREND brandet, mely elsősorban az eddig kedvelt KORRA gyárunk prémium kategóriáját képviseli.

AQUATREND zuhanykabin választékunkban az eddigi, megbízható Jade, Marina és Pivot családok mellett már megtalálható a biztonságot előtérbe helyező, 10mm vastag edzett üvegből és minőségi kiegészítőkből álló W10 Walk-In család, az akár házilag is extra gyorsan telepíthető, csavarmentes keret technológiával ellátott, mégis magas minőségű Quick család, valamint a rendkívül széles méretválasztékra bővített ZenX család. A zuhanytálcák esetében áttértünk a tartós műmárvány konstrukcióra, mely egy elegánsabb és egy általánosabb, de ár-érték arányban nagyon kedvező variációt tartalmaz. A praktikumot szem előtt tartva a tálca, a láb és az előlap a jövőben már külön tételként vásárolható meg.

Akril térkádjaink népszerű formavilágát megőriztük, melyekhez a jövőben is megvásárolhatja a hozzájuk tartozó álló kádcsaptelepet.

AQUALIFE brandünk választékát továbbra is a – már 190cm magas – ajtó/kabin variációk, valamint a hátfalas zuhanyrendszerek alkotják. 2021-től már a népszerű HX-109T2 ajtónkhoz is csatlakoztatható oldalfal, mely által a Vario rendszer keretében kettő, sőt akár három oldalas verziók is kialakíthatóak, 8-8 fajta különböző méretben. Hátfalas kabinjaink közül a legkeresettebb, masszázs rendszert nem tartalmazó, Opal 508C kabinunk az eddigi 80x80 és 90x90-es méretek mellett már 100x100-as méretben is elérhető, igyekezve ezzel kiszolgálni a tágasabb zuhanytér kedvelőit. Kabinjainkat és kádjainkat a jövőben is díjmentesen házhoz szállítjuk az ország egész területére, valamint a beüzemeléséhez és az esetleges garanciális javításokhoz magasan képzett szerelőcsapat áll partnereink rendelkezésére.

Az idei évtől a zuhanyrendszerek mellett már a burkolatok is szortimentünk részét képezik. Az ITALICA gyár elegáns, 30x60, 60x60 és 60x120-as, élcsiszolt porcelán lapjaival már 20 termékkel képviseljük a magyar piacon. Biztosak vagyunk benne, hogy a fényes és matt fagyálló lapok magas minőségük és kiváló ár-érték arányuk miatt rendkívül sikeresek lesznek a hazai vásárlók körében.

Bízunk benne, hogy termékportfóliónk és szolgáltatásaink továbbra is sok örömet okozhatnak minden kedves vásárlónk számára, bizalmukat előre is köszönjük!

 

Zuhanykabinok, zuhanyfalak

A 2004-ben alapított ITALICA napjainkra India legnagyobb hidegburkolat gyártójává vált. Ezt, ahogy a gyár neve is mutatja, elsősorban olasz szakemberek közreműködésével érte el. Ennek hatására – és a közel 50 országot átölelő partnerhálózatának segítségével –, az ITALICA gyár mára már nemzetközi szinten is meghatározó szereplője a nagy formátumú fal- és padlólap piacnak.Az ITALICA maga a design – A gyár az európai és a legjobb indiai top designerek (pl. Karim Rashid) együttműködésével nap mint arra törekszik, hogy a nemzetközi trendek követése mellett új designokkal álljon elő. A hagyományostól a kortársig, és az esztétikusan feltűnőtől az ergonómiailag praktikusig rengeteg megoldás áll az európai vásárlók rendelkezésére.Az ITALICA maga az innováció – Nemzetközi tervezőcsapat dolgozik azon, hogy kiváló, helyi alapanyagok feldolgozásával, és a legmoderneb technológia segítségével magas minőségű, széles portfóliót kínálhasson. A gyár méretválasztéka a 30x60-tól egészen a 120x240 cm-ig terjed. Az összes lap kőporcelán alapanyagú, fagyálló, rektifikált és megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.